Het NK Sprint: sensatie gegarandeerd!

19.06.2023

Het is weer zover! Rotterdam verwelkomt dit jaar voor de tweede keer het NKnl, een uniek sportevenement waarbij Nederlandse kampioenschappen van meerdere sporten in hetzelfde weekend en dezelfde stad plaatsvinden. Op 24 en 25 juni komen vier sportbonden – de zwembond (KNZB), de gymnastiekunie (KNGU), de judobond (JBN) en de triatlonbond (NTB) – samen om de tweede editie van NKnl te organiseren.

Dit jaar staat wederom het NK sprint centraal op zwemgebied waarbij Rotterdam het bruisende decor vormt voor dit spannende kampioenschap. In het prachtige zwemcomplex zullen de beste zwemmers van Nederland strijden om de nationale titels op de korte afstanden. Met adembenemende races en indrukwekkende prestaties belooft het een spektakel te worden dat je niet wilt missen. Wil jij volledig op de hoogte blijven, klik dan hier voor alle deelnemers en voor alle live uitslagen van aankomend weekend.

Het NKnl biedt niet alleen topzwemmen, maar ook een unieke sfeer waarin verschillende sportdisciplines samenkomen. Het is een gelegenheid om te genieten van de sportieve diversiteit en om andere enthousiaste fans te ontmoeten. Naast het zwemmen zijn er ook andere kampioenschappen en activiteiten in de stad, waardoor het weekend een complete sportbeleving wordt. Koop je tickets hier!