Judo Bond Nederland sluit met NK mixteams senioren aan bij NKnl!

01.03.2022

Van 24 t/m 26 juni 2022 wordt in Rotterdam de eerste editie van het ‘NKnl’ gehouden. Het NKnl is een uniek concept in Nederland waarbij Nederlandse kampioenschappen van meerdere sporten in dezelfde stad en in hetzelfde weekend plaatsvinden. Tijdens dit weekend vinden al het NK Boksen, het NK Gymsport, het NK Triathlon en het NK Zwemmen plaats en daar voegt Judo Bond Nederland nu het NK mixteams senioren aan toe.

Genio van Hoof (bestuurslid wedstrijd- en ledenzaken Judo Bond Nederland): “Wij zijn erg verheugd dat de NK mixteams onderdeel wordt van NKnl. Een judotoernooi in Ahoy is natuurlijk prachtig. Dit weekend zal Rotterdam het middelpunt van de sport in Nederland zijn en daar hoort judo bij. Wij kijken er nu al naar uit om alle clubs te verwelkomen tijdens dit mooie evenement.”

Het NK mixteams vindt plaats op zaterdag 25 juni in Ahoy Rotterdam. Bij het NK mixteams bestaat een team uit de volgende gewichtsklassen:

Dames: -57 kg, -70 kg, +70 kg
Heren: -73 kg, -90 kg, +90 kg
Alle judoka’s dienen geboren te zijn voor 1 januari 2008.

Een team mag samengesteld worden uit judoka’s van verschillende clubs. Dit combinatieteam mag uitsluitend bestaan uit clubs uit hetzelfde district. Van een team met minder dan zes deelnemers worden de ontbrekendepartijen als gewonnen beschouwd voor het andere team. Voor meer informatie, klik hier

Deelname
De NK Mixteams staan altijd garant voor veel spektakel en een geweldige sfeer. Hoe gaaf is het om samen met jouw trainingsmaatjes de eer van jouw club hoog te houden. We nodigen dan ook alle JBN clubs en judoka’s uit om deel te nemen aan de NK mixteams op zaterdag 25 juni in Ahoy Rotterdam.

Klik hier om jouw team in te schrijven voor het NK mixteams senioren!
Vragen? Stuur een mail naar evenementen@jbn.nl en wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk.