Ontdek het bruisende side events programma tijdens het NKnl!

21.06.2023

Naast de spannende NK-wedstrijden in zwemmen, judo, triatlon en gymsport is er nog meer te beleven tijdens het NKnl weekend. Sportbedrijf Rotterdam staat klaar om je te verrassen met een spectaculair programma op en rondom de Gooilandsingel, precies gelegen tussen Ahoy en het Zwemcentrum Rotterdam.

Op vrijdag 23 juni trappen we het feestelijke programma af met een scala aan partners uit Rotterdam Zuid. Het vernieuwde stuk tussen Zuidplein en Ahoy verdient een groots feest en dat gaan we vieren! Gedurende de dag kun je genieten van spetterende dans- en muziekoptredens van de sterren van Rotterdam Zuid. Laat je smaakpapillen verwennen tijdens onze Tasty Tour, waar je kunt genieten van heerlijke wereldse hapjes. Doe mee met Marja’s Bingoshow en maak kans op fantastische prijzen die op je liggen te wachten. Wil je je moves tonen? Waag je aan een salsaworkshop en laat je heupen swingen. Liever actief bezig zijn? Neem deel aan een potje voetbal in de pannakooi of trotseer de uitdagende stormbaan. Voor iedereen is er wel iets om van te genieten!

Zaterdag 24 juni staat volledig in het teken van ‘Sport onbeperkt’! Er is een breed scala aan activiteiten voor zowel mensen met als zonder beperking. Bewonder het rolstoelbasketbal, maak kennis met boksen, ontdek de spanning van schuiftafeltennis, geniet van het judo voor slechtzienden, laat je betoveren door dans en overwin de uitdagende stormbaan. Bovendien zullen de topjudoka’s Seb Sloot en Daniel Knegt aanwezig zijn om hun talent te tonen. Dit is een dag waarop iedereen kan stralen!

Op zondag 25 juni worden vanaf 11.00 uur de voorrondes van het NK 3×3 basketbal georganiseerd op de Gooilandsingel. De beste basketbalspelers van het land zullen de strijd met elkaar aangaan tijdens dit NK-spektakel. Mis dit niet!

Kom zeker een kijkje nemen aankomend weekend en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het NKnl. De toegang is gratis.