Bereikbaarheid Ahoy

Belangrijk:

We verwachten gezellige drukte tijdens het NKnl weekend, want er vinden meerdere evenementen plaats.

Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen. Om op eventdagen zeker te zijn van een parkeerplek is het mogelijk om voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie te kopen.

Voor €18,- ben je verzekerd van een parkeerplek direct naast Ahoy.

Koop je ticket hier: – Hier volgt op korte termijn een link naar de parkeertickets –

Mochten de parkeerkaarten op het terrein van Ahoy zijn uitverkocht en kom je toch graag met de auto dan hebben we een alternatief. Het is mogelijk om bij P+R Slinge te parkeren, dit is slechts 1 metrohalte bij Ahoy vandaan. Als je via onderstaande link een parkeerkaart aanschaft dan kan je je melden bij de verkeersregelaar bij de inrit van de parkeergarage.

Onze verkeersregelaar staat vanaf 07:00 uur bij Slinge tot 14:00 uur.

De verkeersregelaar verstrekt dan voor alle inzittenden een metroticket waarmee je naar Ahoy en terug naar je auto kan reizen. Wij adviseren om van tevoren al een parkeerkaart aan te schaffen want ook hier geldt vol = vol. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 inclusief OV tickets. Koop je ticket hier:

https://www.ticketmaster.nl/event/parkeren-parkeergarage-slinge-incl-ov-tickets/282161

Uiteraard is Ahoy ook goed bereikbaar met het OV, met de fiets of lopend.
Klik hier voor alle informatie omtrent de bereikbaarheid van Ahoy!

Bereikbaarheid Zwemcentrum

Met de auto
Vanuit richting Amsterdam: volg de A4 tot afslap 17, Hoogvliet. Vervolg de route op de A15 richting Nijmegen tot afslag 19, Rotterdam Charlois. Vervolg de route via de S102 richting Ahoy/Zuidplein.

Vanuit richting Utrecht: Bij Gouda de A12 verlaten en de route vervolgen op de A20 richting Rotterdam. Bij knooppunt Terbregseplein de weg vervolgen op de A16 richting Dordrecht/Breda. Neem afslag 24, Rotterdam-Feijenoord, en vervolg de route op de S106 en S125 richting Ahoy/Zuidplein.

Parkeren
In de omgeving van het zwembad geldt betaald parkeren. Het aantal beschikbare parkeerplekken in de directe nabijheid van het zwembad is beperkt. Ruimere parkeergelegenheid is op loopafstand beschikbaar bij Ahoy en/of Winkelcentrum Zuidplein.

Met het openbaar vervoer
Het Zwemcentrum is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Neem vanaf Rotterdam Centraal de metro richting Slinge of De Akkers. Stap na een klein kwartier uit bij halte Zuidplein. Vanaf Zuidplein is het zo’n 3 minuten lopen naar het Zwemcentrum.

Locatiegegevens
Annie M.G. Schmidtplein 8
3083 NZ Rotterdam

Bereikbaarheid Willem Alexander Baan

Parkeren
Parkeren bij TRI ROTTERDAM is gratis. Voor navigatie naar de parkeerplaats: Van Oudheusdenweg, Zevenhuizen. Volg net voor de roeibaan de bordjes parkeren en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanuit het parkeerterrein: volg de bordjes “Registration” naar evenementlocatie. Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 400 meter lopen naar het evenemententerrein. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, dan zullen de verkeersregelaars u wijzen naar een andere parkeerplek. Let op: deze parkeerplek is ongeveer 2 kilometer lopen.

Openbaar vervoer
Er zijn diverse mogelijkheden om per openbaar vervoer naar TRI ROTTERDAM te reizen.
Dichtsbijzijnde bushalte is Ambachtssingel, Zevenhuizen (ZH). Vanaf daar is het circa 25 minuten lopen naar de evenementlocatie.

Voor een persoonlijk advies kunt u voor uw vertrek de volgende websites raadplegen: