Rotterdam Ahoy
Rotterdam Ahoy kent een lange historie in de meest uiteenlopende evenementen van sport, festivals en concerten. Ahoy Arena, het grote icoon, heeft een capaciteit van 16.500 bezoekers waar vele grote sportmomenten in het verleden hebben plaatsgevonden zoals ABN AMRO World Tennis Tournament, de Zesdaagse van Rotterdam, EK Volleybal, WK Turnen en WK Shorttrack.

Ahoy Plaza is de verbindende schakel met de overige evenementhallen, de gloednieuwe RTM Stage en het Rotterdam Ahoy Convention Centre. Samen met de ruime parkeergelegenheid en een ideale OV-verbinding is Rotterdam Ahoy een zeer geliefde evenementenlocatie voor organisators en bezoekers.

Dit jaar is het één van de trotse host venues van NKnl waar het NK Gymsport en NK Judo Mixteams plaatsvinden!

Zwemcentrum Rotterdam
Het nieuwe Zwemcentrum Rotterdam, dat in 2018 haar deuren opende, is dé locatie in Rotterdam waar diverse topsportevenementen in het water plaatsvinden. Het OKT Waterpolo, de Rotterdam Qualification Meet en wat te denken van de Super League Triatlon ‘Arena Games’. Bij het 50-meter bad is een tribune aanwezig waardoor er bij evenementen tot 1000 toeschouwers aanwezig kunnen zijn.

De zwembond organiseert hier tijdens NKnl het NK Sprint!


Willem-Alexanderbaan

De Willem-Alexanderbaan is een begrip in de roei- en triatlonwereld. De venue is in samenwerking met de FISA zodanig ontworpen dat het voldoet aan de hoogste eisen voor het internationale roeien. De baan is dankzij de vele faciliteiten geschikt voor roeien, kanoën, fietsen, hardlopen en triatlon. Daarom dat er in het verleden al veel topsportevenementen hebben plaatsgevonden in het roeien en de triatlon.

Tijdens NKnl vindt hier het NK Triatlon plaats!