Ruim 4.000 sporters op het NK Gymsport!

16.06.2023

Het NK Gymsport, onderdeel van het NKnl, vindt plaats op 24 en 25 juni in Ahoy. Met maar liefst 4.000 sporters uit 7 disciplines belooft het wederom een spektakel te worden. Zowel op zaterdag als zondag openen de deuren om 7.30 uur en starten de wedstrijden om 8.30 uur. Zorg dat je er op tijd bent, zodat je niks mist van alle Nederlandse toppers.

7 disciplines
Verdeeld over de verschillende hallen in Ahoy kun je genieten van de Nederlandse top binnen de gymsport. Van dames en heren turnen in de Arena, tot aan trampolinespringen, ritmische gymnastiek, acro en groepsspringen in Hal 1 t/m 5. In Hal 6 knalt het dak er af met het NK Showdance. Zelf bewegen? Dat kan op het beweegplein. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Op de foto met Twist, de mascotte van Dutch Gymnastics of nijntje? Dat kan! Ze komen regelmatig een kijkje nemen op het beweegplein.

Wereld Gymnaestrada
Op zondag 25 juni wordt Hal 6 omgeturnd voor de Nederlandse delegatie van de World Gymnaestrada Amsterdam 2023. Hét grootste gym- en showsport evenement van de wereld komt deze zomer naar Nederland. Tijdens het NK Gymsport kunnen alle bezoekers een exclusieve preview krijgen op de verschillende performances van Nederland. Ook mascotte Gymba is er het hele weekend bij om jullie te ontmoeten.

Volledige programma
Lees het complete programma nog een rustig terug op deze pagina. Zorg dat je al dit spektakel niet mist en koop snel een ticket via deze link! Met jouw ticket kun je ook gratis naar het NK judo mixteams in Ahoy gaan kijken. Een mooie bonus dus!